Bonitetna šema

Sakupljanje

Poeni koje se skupljaju putem Kasice Brojalice nazivaju se simbolično„Keširići“, obzirom da tokom kupovine oni zamenjuju pravi novac.

 

„Keširići“ se mogu skupljati kupovinom u svim Gomex objektima.

 

Korišćenjem Kasice Brojalice u Gomexovoj mreži maloprodajnih objekata, „Keširići“ se skupljaju na sledeći način:

Na svakih potrošenih 100 dinara za artikle koji nisu na nekoj od redovnih ili vanrednih akcija i koji nisu cigarete, dobija se 1 „Keširić“. Gomex u skladu sa svojom poslovnom politikom može dodeljivati dodatne „Keširiće“ za kupovinu određenih artikala ili grupe artikala, kao i na osnovu raznih marketinških akcija. Ovo znači da prilikom svake kupovine u Gomexu ostvaruju se određeni boniteti: popusti za artikle koji su na akciji i "Keširići" za sve ostale artikle.

Trošenje

Minimalni prag za potrošnju od 01.05.2018.godine umesto 500 Keširića, iznosi 300 Keširića i preko ovog iznosa svi Keširići se mogu iskoristiti u celosti za redovnu kupovinu, koristeći sve pogodnosti akcijske kupovine koje važe i za druge oblike plaćanja. "Keširići" koji se skupe u toku dana, moći će da se iskoriste u toku sutrašnjeg dana, tj. oni će biti upisani na saldo maksimalno u roku od 24h od kada je ostvareno pravo na njih. Kada na svom saldu skupite minimum 300 "Keširića" možete ih potrošiti prilikom prve naredne kupovine, a njihova vrednost je uvek definisana odnosom: 1 "Keširić" = 1 RSD (dinar). Plaćanjem robe putem prikupljenih "Keširića", nije moguće skupljati nove „Keširiće“. Ukoliko je saldo "Keširića" veći od iznosa računa, "Keširići" se mogu iskoristiti do nivoa računa, odnosno nije moguće zamena "Keširića" za gotovinu, a ukoliko je račun veći od salda "Keširića" koji ispunjava minimalni prag za potrošnju, ostatak računa može se platiti bilo kojim drugim standardnim načinom plaćanja (gotovina, kartica, ček,...).

Trajanje

Prikupljen „Keširić“ traje12 meseci od momenta evidentiranja na računu. „Keširić“ koji nije iskorišćen nakon isteka 12 meseci, biće brisan sa salda.

Kasica Brojalica Newsletter
Pratite novosti, promocije i specijalne akcije prijavom na naš Newsletter

Kontakt

Ime i prezime *
E-mail *
Telefon
Tekst poruke...
captcha
Unesite kod sa slike

One Stop Marketing

ONE STOP MARKETING d.o.o.
Žitni trg 13, 23000 Zrenjanin
 
GOMEXOne Stop Marketing
© One Stop Marketing 2014.-2018.
Sva prava zadržana.