Najčešće postavljena pitanja

Šta je Kasica Brojalica?

Kasica Brojalica je unapređena verzija Kartice Kasice, kartice lojalnosti koju kompanija Gomex d.o.o. izdaje od aprila 2013.godine. Kasica Brojalica je kartica lojalnosti koja omogućava instant uštede kao i prikupljanje bonitetnih poena u mreži maloprodajnih objekata Gomex d.o.o iz Zrenjanina i u mreži eksternih partnera programa lojalnosti.

Kako funkcioniše Kasica Brojalica?

Kasica Brojalica omogućava uštedu na kasi za artikle koji se nalaze na posebnoj akciji, a pored toga ona omogućava i prikupljanje bonitetnih poena po unapred definisanim scenarijima i konverziju tih poena u novac koji se može iskoristiti za redovnu kupovinu u svim objektima u lancu Gomex d.o.o..

Šta su "Keširići", gde se skupljaju i na koji način?
Poeni koje se skupljaju putem Kasice Brojalice nazivaju se simbolično„Keširići“, obzirom da tokom kupovine oni zamenjuju pravi novac.
 
„Keširići“ se mogu skupljati kupovinom kako u svim Gomex objektima, tako i kupovinom kod svih partnera koji učestvuju u projektu Kasica Brojalica.
 
Korišćenjem Kasice Brojalice u Gomexovoj mreži maloprodajnih objekata, „Keširiće“ skupljate na sledeći način:
Na svakih potrošenih 100 dinara za artikle koji nisu na nekoj od redovnih ili vanrednih akcija i koji nisu cigarete, dobićete 1 „Keširić“. Gomex u skladu sa svojom poslovnom politikom može dodeljivati dodatne „Keširiće“ za kupovinu određenih artikala ili grupe artikala, kao i na osnovu raznih marketinških akcija. Ovo znači da prilikom svake kupovine u Gomexu ostvarujete određene bonitete: popuste za artikle koji su na akciji i "Keširiće" za sve ostale artikle.
 
U mreži partnera, na svakih potrošenih 100 dinara, ostvarujete pravo na određeni broj „Keširića“ u zavisnosti od bonitetnog pravila koje je ugovoreno sa konkretnim partnerom, a taj broj se kreće od 1 pa do 15 ili čak i više "Keširića" u zavisnosti od delatnosti partnera. U ponudi su i specijalne akcije na određene artikle i/ili usluge, a detaljno opisana bonitetna pravila i sistemi nagrađivanja za svakog partnera pojedinačno, možete pronaći na ovom sajtu kao i na prodajnim mestima partnera.
Da li u Gomexovoj mreži objekata mogu da se kombinuju benefiti više kartica lojalnosti koje izdaje Gomex?

Nije moguće po jednom računu koristiti više od jedne kartice lojalnosti koju izdaje Gomex (Kasica Brojalica i Čekalica) i samim tim benefite koje svaka od ovih kartica nosi. Potrošač mora da izabere jednu karticu po jednom računu.

Ko će činiti partnersku mrežu preduzeća kod kojih će moći da se skupljaju "Keširići"?
Partnersku mrežu čine preduzeća koja prodaju robe ili pružaju usluge i koja na komplementaran način učestvuju u mesečnoj potrošnji kućnog budžeta jedne porodice.
 
Mrežu sačinjavaju: Benzinske pumpe; Apoteke; Prodavnice bebi i dečije opreme; Prodavnice bele tehnike; Knjižare, Prodavnice nameštaja; Butici i prodavnice sportske odeće i opreme; Cvećare; Poljoprivredne apoteke i prodavnice stočne hrane; Prodavnice građevinskog materijala; Prodavnice kompjutera; Taxi udruženja; Ambulante i ordinacije; Frizerski saloni; Turističke agencije; Pozorišta i bioskopi...i mnogi drugi. Partneri se biraju tako da pokrivaju što širi segment raznih delatnosti u okrugu svakog pojedinačnog Gomexovog maloprodajnog objekta.
Kako mogu da pratim stanje prikupljenih "Keširića"?

Svaki vlasnik Kasice Brojalice dobija mogućnost besplatnog pristupa internet portalu na kojem ima detaljan uvid u svoju potrošnju, kao i uvid u saldo prikupljenih „Keširića“. Ukoliko ste ostavili validnu e-mail adresu, pristupne parametre za korišćenje portala dobićete prilikom uručivanja personalizovane kartice. Ukoliko niste ostavili e-mail adresu u zahtevu ili ukoliko iz nekog razloga niste dobili parametre, u svakom trenutku ih možete zatražiti putem forme "Registruj karticu" na ovom portalu. Prilikom svakog provlačenja Kasice Brojalica u partnerskoj mreži, dobićete slip (papirni isečak iz POS terminala) na kojem će vam biti iskazan saldo prikupljenih „Keširića“ u konkretnoj transakciji i ukupan broj "Keširića" na Vašem saldu. Upit u stanje možete i u svakom trenutku zatražiti na bilo kom prodajnom mestu na kojem je moguće provući Kasicu Brojalicu. Stanje „Keširića“ može se vrlo lako pratiti i preko mobilne aplikacije „Kasica Brojalica“ koju možete na svoj mobilni uređaj downloadovati sa Google prodavnice.

Na koji način će se moći koristiti "Keširići"?

Nakon što prikupite 500 „Keširića“, bez obzira da li ste ih prikupili kroz Gomex mrežu ili preko partnerske mreže, moći ćete da zatražite konverziju po principu 500 "Keširića" = 500 dinara u bilo kom Gomex maloprodajnom objektu. Ovaj iznos moći ćete da iskoristite za redovnu kupovinu, koristeći sve pogodnosti akcijske kupovine koje važe i za druge oblike plaćanja. "Keširiće" koje skupite u toku dana, moći ćete da iskoristite u toku sutrašnjeg dana, tj. oni će biti upisani na Vaš saldo maksimalno u roku od 24h od kada ste ostvarili pravo na njih. Plaćanjem robe putem prikupljenih "Keširića", nećete moći skupljati nove „Keširiće“. "Keširići" se po jednom računu moraju iskoristiti u celosti, tj. za račune koji su manji od 500 dinara nećete moći dobiti kusur u gotovini, a ukoliko je račun veći od 500 dinara, ostatak možete platiti bilo kojim drugim standardnim načinom plaćanja (gotovina, kartica, ček,...). Prag za korišćenje "Keširića" je 500, što znači da po jednom računu možete iskoristiti 500, 1.000, 1.500, 2.000, 2.500 ili 3.000 "Keširića".

U kom roku se mogu skupljati "Keširići" i da li postoji ograničenje u pogledu iskorišćavanja vaučera?

Prikupljen „Keširić“ traje vam 12 meseci od momenta evidentiranja na vašem računu. „Keširić“ koji nije iskorišćen nakon isteka 12 meseci, biće brisan sa vašeg salda.

Koliko košta i koliko važi Kasica Brojalica?

Izdavanje Kasice Brojalice novim korisnicima, kao i zamena Kartice Kasice novom Kasicom Brojalicom je za svakog korisnika besplatna. U slučaju gubitka, oštećenja i sl., kao i reizdavanje Kasice Brojalice naplaćuje se 2 EUR u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS-a. Ovaj trošak reizdavanja može se izmiriti i putem ostvarenih "Keširića".

Gde mogu da apliciram za dobijanje Kasice Brojalice?

U svim Gomex maloprodajnim objektima, kod eksternih partnera programa lojalnosti, kao i na internetu putem našeg sajta.

Koliko traje izrada Kasice Brojalica i gde se podiže?

Nakon pravilnog popunjavanja pristupnice, u roku od maksimalno 15 radnih dana, Kasica Brojalica će vas čekati na mestu koje ste naveli na pristupnici (određeni Gomexov MP objekat ili kod određenog partnera). Dok budete čekali izradu personalizovane Kasice Brojalice, ukoliko ste za dobijanje Kasice Brojalice aplicirali u nekom od Gomexovih objekata ili kod partnera, dobićete na upotrebu privremenu karticu kojom ćete moći ostvarivati instant uštede u Gomexovim objektima. Preko privremene kartice biće evidentirane sve kupovine u Gomexovim obektima na vašem ličnom portalu i možete skupljati "Keširiće". Skupljanje "Keširića" u partnerskoj mreži i trošenje "Keširića" u Gomexu, nije moguće sa privremenom karticom. Nakon što dobijete personalizovanu karticu, privremena prestaje da važi.

Kome i kako da prijavim nestanak ili oštećenje Kasice Brojalice?

Čim primetite nestanak svoje Kasice Brojalice ili ukoliko primetite da je oštećena, pozovite Call centar na telefon: 0800/100-123 ili pošaljite e-mail na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Partnerska mreza

3DBasic LineD&A MelPetrolBiroopremaGlobo ToursNew Age 5+DarusiPetroluxUnicarPan GasMoto DaneJugolab

Kasica Brojalica Newsletter
Pratite novosti, promocije i specijalne akcije prijavom na naš Newsletter

Kontakt

Ime i prezime *
E-mail *
Telefon
Tekst poruke...
captcha
Unesite kod sa slike

One Stop Marketing

ONE STOP MARKETING d.o.o.
Đure Jakšića 14, 23000 Zrenjanin
 
GOMEXOne Stop Marketing
© One Stop Marketing 2014.-2017.
Sva prava zadržana.