Opel Ćircom

  • Delatnost: Auto / Moto -prodaja, servis, delovi

Nova industrijska zona Jugoistok

23000 Zrenjanin

023/315-00-00

www.opelcircom.rs

 

Radno vreme:

ponedeljak - petak: 09 - 17 h

subota: 08 - 14 h

Bonitetna šema: 100 = 5 KŠR
Štampa
 

ĆIRCOM je porodična firma koju je osnovao Jadran Ćirić 1989. godine, ali u samom početku egzistira kao HAPPY SHOP AUTO CIRA, i to kao prodavnica auto delova i mešovite robe.

 

U samom početku bile su prodavnice na 2 lokacije, u Cetinjskoj ulici i Gimnazijskoj, da bi zatim proširenjem poslovanja otvorili i 3. prodavnicu na Karađorđevom trgu u Zrenjaninu. Kasnije otvara se veleprodaja Zastavinih delova koja je bila dobavljač delova za prvu ugradnju za DMB i IMR Rakovica i Crvenoj Zastavi Kragujevac.

 

Uz pad ekonomskih sankcija a samim tim i dolazak OPEL-a na prostor tadašnje Jugoslavije, firma Circom sa novoizgrađenim objektom konkuriše za jedno od mesta pod "krovom" svetskog General Motorsa i tada postajemo jedni od sedam Opel Dilera.

 

1996. godine, 21.novembra menadžer Opela - Michael Hatz, uz prisustvo mnogobrojnih domaćih, gostiju iz inostranstva i poslovnih partnera, otvara velelepni objekat i od tada počinje prodaja Opelovih vozila u sklopu Circom-a.

 

Od tog Novembra pa do današnjih dana Ćircom je jedan od vodećih prodavaca i servisera na prostoru današnje države Srbije.

 

Naši najveću flotni kupci su: Siemens, AVIS Renta-A-Car, ITM group, Telekom, Wurth, Dnevnik, VB Group, MPD, preko 30 auto škola sa prostora Srbije, Crkvene opštine, Rent-a-Car kuće.

2003 godine, započeli smo i prodaju vozila preko lizinga, što olakšava kupovinu vozila!

 

Uz prodaju vozila u sklopu firme, nalazi se veleprodaja originalnih rezervnih delova. U svakom momentu se nalazi preko 3500 artikala za isporuku odmah i još preko 200 000 artikala za specijalne narudžbine i dodatne isporuke. Isporuka se vrši na adresu kupca ili dnevna isporuka u saradnji sa Expres kompanijama.

 

Servisno odeljenje je smešteno odmah pored salona automobila. Savremeni uređaji, specijalni alati, obučeno ljudstvo, kompjuterske dijagnistike... je sve ono što prati naš servisni deo i što pruza tehničku i servisnu podršku svim našim brojnim korisnicima servisa.

 

08.10.2010 godine , Ćircom otvara najmoderniji OPEL Centar u Srbiji koji ispunjava i najstrožije OPEL standarde .

Prodajni salon se prostire na preko 400m2

Servisni deo se prostire na 600m2 i sadrži 7 radnih dizalica , dizalicu za brze servise , dizalicu za teretna / dostavna vozila kao i deo za elektroniku na vozilima .

U sklopu centra se nalazi i interna Autoperionica , čekaonica za pušače i nepušače kao i oko 50 parking mesta

 

Danas je Ćircom moderno organizovana kompanija koja zapošljava preko 30 radnika, koja posluje posluje po najvišim standardima General Motorsa.

 

Dobrodošli u OPEL Ćircom - Kuću OPEL porodice

Partnerska mreza

3DIgraonica VragolanGalijaBasic LineBioDragstorD&A MelPetrolSuvenir 023Noviart DentBiroopremaVera Wedding StudioBus ComputersCezar PlusAS CommerceKeramika dooGlobo ToursOpel CircomNew Age 5+DarusiPetroluxUnicarPan GasOptika StevanovicYU AutoMoto DaneDečiji butik Didi KidsM24JugolabKnjizara AcentaKrasic Grgur Pet ShopDekor Plast

Kasica Brojalica Newsletter
Pratite novosti, promocije i specijalne akcije prijavom na naš Newsletter

Kontakt

Ime i prezime *
E-mail *
Telefon
Tekst poruke...
captcha
Unesite kod sa slike

One Stop Marketing

ONE STOP MARKETING d.o.o.
Đure Jakšića 14, 23000 Zrenjanin
 
GOMEXOne Stop Marketing
© One Stop Marketing 2014.-2016.
Sva prava zadržana.