Globo Tours

  • Delatnost: Turističke agencije

Bul. Milutina Milankovića bb

23000 Zrenjanin

023/510-427


www.globotours.rs

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Radno vreme:

ponedeljak - petak: 09 - 18h
subota: 09 - 13h

Bonitetna šema: 100 = 2 KŠR
Štampa
 

Agencija je sa radom počela decembra 2011 – e godine i spada u turističke agencije koje nisu ’’stare’’po stažu, ali smo zato zreli po iskustvu. Nastali smo sa željom da unesemo svoju kreativnost u pružanju turističkih usluga, kao i da ponudu obogatimo nekim novim sadržajima. Poslovne vizije su usmerene ka uvodjenju novih proizvoda i drugih oblika turističkog posredovanja, iza kojih stojimo svojim znanjem, iskustvom kao i mladalačkim entuzijazmom.

 

Nudimo širok spektar usluga – letnje i zimske aranžmane, evropske i daleke destinacije, on – line rezervacije, bookiranje hotelskog smeštaja, individualne aranžmane, banjski i seoski turizam, organizaciju prevoza, ekskurzija i sl…Takodje, nudimo vam mogućnost rezervacije najpovoljnijih avio karata u okviru rezervacionog sistema Amadeus ili low cost kompanija – WIZZ AIR, PEGASUS AIRLINES, GERMANWINGS i sl.

 

Opredelili smo se da pratimo savremene turističke trendove i da poslujemo u skladu sa tržišnim principima, kako bismo zadovoljili svakog putnika. Svakako, preduslov jeste profesionalni odnos zaposlenih prema svakom klijentu i svim poslovnim partnerima. Zato se i trudimo da budemo precizni, profesionalni i ozbiljni, ujedno prijatni, uslužni i nasmejani.

 

Planiramo da rastemo, postanemo još bolji i nikad ne prestanemo da učimo i da se usavršavamo. Sledićemo filozofiju poslovanja da samo visokoobučeni kadrovi, tehnička opremljenost i pažljiv izbor partnera, kako u zemlji tako i u inostranstvu, mogu da učine da vaše putovanje bude baš onakvo kakvim ste ga i zamislili. Kvalitet servisa biće nam imperativ, a zadovoljstvo klijenata našom uslugom zvezda vodilja u poslovanju.

Partnerska mreza

3DBasic LineD&A MelPetrolBiroopremaGlobo ToursNew Age 5+DarusiPetroluxUnicarPan GasMoto DaneJugolab

Kasica Brojalica Newsletter
Pratite novosti, promocije i specijalne akcije prijavom na naš Newsletter

Kontakt

Ime i prezime *
E-mail *
Telefon
Tekst poruke...
captcha
Unesite kod sa slike

One Stop Marketing

ONE STOP MARKETING d.o.o.
Đure Jakšića 13, 23000 Zrenjanin
 
GOMEXOne Stop Marketing
© One Stop Marketing 2014.-2018.
Sva prava zadržana.