Opšta pravila korišćenja

1. Privredno društvo DOO GOMEX ZRENJANIN /u daljem tekstu:Izdavalac/je izdavalac Kasice Brijalice /u daljem tekstu:Brojalice/.Izdavalac je vlasnik Kartice I on zadržava pravo da u svakom trenutku povuče Karticu iz upotrebe, kao I da delimično ili u potpunosti promeni Opšta pravila korišćenja uz obavezu da ovakvo obaveštenje istakne u pisanom obliku u svim maloprodajnim objektima Izdavaoca I na veb sajtu : www.gomex.rs ili www.kasicabrojalica.rs.

 

2. Karticu može dobiti svako punoletno fizičko lice sa prebivalištem na teritoriji Republike Srbije koje popuni Pristupnicu sa neophodnim podacima. Kartica nije personalizovana Imenom i prezimenom već samo preko jedinstvenog barkoda koji je u bazi podataka povezan sa dostavljenim podacaima na pristupnici. Karticu može koristiti samo registrovani Korisnik. Izdavalac Kartice zadržava pravo da u svakom trenutku proveri identitet donosioca kartice.

 

3. Kartica omogućava popuste, skupljanje bonitetnih poena kao I iskorišćenje prikupljenih bonitetnih poena u svim maloprodajnim objektima Izdavaoca.

 

4. Bonitetne šeme, način prikupljanja bonitetnih poena, način njihovog iskorišćenja, rok važenjai svi ostali detalji u vezi sa korišćenjem Kartice, detaljnije su opisani na veb sajtu: www.gomex.rs i www.kasicabrojalica.rs, kao I u ostalim promotivnim materijaloma na svim prodajnim mestima na kojima je moguće upotrebiti Karticu.

 

5. Nakon urednog popunjavanja Pristupnice, Korisnik istog momenta dobija na korišćenje karticu sa svim funkcionalnostima i benefitima koje mu omogućava kartica.

 

6. Kartica se izdaje na neodređeno vreme. Svaki Korisnik ima pravo na jednu Karticu. Izdavanje prve Kartice je besplatno, a svako reizdavanje usled bilo kog razloga /oštećenje, gubitak,…/povlači trošak reizdavanjau visini 2EUR, u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS-a. Trošak reizdasvanja je moguće izmiriti putem ostvarenih bonitetnih poena.

 

7. Radi sprečavanja zloupotreba korišćenja Kartice, Izdavalac može preduzeti određene mere predostrožnosti u vidu ograničenja broja transakcija koje je moguće realizovati putem Kartice kao I maksimalan dozvoljen iznos registrovanih transakcija po kartici u određenom vremenskom period. Korisnici koji nisu koristili Karticu duže od 6 meseci mogu biti isključeni iz programa. Takvi korisnici se mogu ponovo uključiti u program uz izmirenje troškova reizdavanja Kartice.

 

8. Prijavu izgubljene ili oštećene Kartice, reklamacije, kao I odgovore na sva pitanja u vezi sa upotrebom I korišćenjem Kartice, Korisnik može dobiti putem pozivanja Call centrana broj: 0800/100-123.

 

9. Svako neovlašćeno korišćenje, umnožavanje ili zloupotreba biće sankcionisani u skladu zakonskim aktima.

 

10. Ova opšta pravila korišćenja stupaju na snagu 15.09.2019.

Kasica Brojalica Newsletter
Pratite novosti, promocije i specijalne akcije prijavom na naš Newsletter

Kontakt

Ime i prezime *
E-mail *
Telefon
Tekst poruke...
captcha
Unesite kod sa slike

One Stop Marketing

ONE STOP MARKETING d.o.o.
Žitni trg 13, 23000 Zrenjanin
 
GOMEXOne Stop Marketing
© One Stop Marketing 2014.-2018.
Sva prava zadržana.