Potrošnja keširića i u radnjama BUS computers-a

01. decembar 2017.

Sjajna novost i značajna pogodnost za korisnike Kasice Brojalice dolazi nam od našeg partnera, preduzeća BUS Computers. Od sada, u sva 4 maloprodajna objekta BUS Computers-a, u Zrenjaninu, Kikindi, Novom Sadu i Subotici, svu izabranu robu i preuzete usluge možete plaćati sakupljenim Keširićima na vašim Kasicama Brojalicama.

 

I to nije sve, još jedna odlična mogućnost za sve potrošače je i da, pored uobičajenog sakupljanja Keširića pri kupovini u BUS Computers radnjama, (po bonitetnoj šemi 100 dinara= 3 Keširića), sada, to možete činiti i prilikom internet kupovine putem njihovog Web shop-a.

 

Dovoljno je da na stranici kojoj pristupate kako biste uneli svoje podatke tokom kupovine ostavite i broj vaše kartice Kasice Brojalice i Keširići će vam biti pripisani (u roku od 48h od momenta transakcije).

 

Podsećamo vas, u prodavnicama BUS Computers-a možete nabaviti kompjutere i svu prateću kompjutersku opremu, a takođe, njihov tim stručnjaka prema potrebama korisnika realizuje i servisira informacione sisteme, izrađuje softvere prema specifičnim zahtevima, web i mobilne aplikacije, e-commerce rešenja i namenske internet prezentacije.

 

O kvalitetu usluga BUS Computers-a govori njihova bogata referentna lista najuglednijih korisnika u ovoj sredini.

Kasica Brojalica Newsletter
Pratite novosti, promocije i specijalne akcije prijavom na naš Newsletter

Kontakt

Ime i prezime *
E-mail *
Telefon
Tekst poruke...
captcha
Unesite kod sa slike

One Stop Marketing

ONE STOP MARKETING d.o.o.
Žitni trg 13, 23000 Zrenjanin
 
GOMEXOne Stop Marketing
© One Stop Marketing 2014.-2018.
Sva prava zadržana.