Održana četvrta humanitarna priredba "Deca deci"

20. mart 2018.
Naši partneri, škola stranih jezika "New age 5+" je 13. marta organizovala, sad već tradicionalno, dobrotvornu manifestaciju "Deca deci".
 
Dobrotvorna manifestacija "Deca deci" već četvrtu godinu za redom se organizuje u Zrenjaninu a ove godine je održana u bioskopskoj sali Cinema i manifestaciji je prisustvovalo preko 200 mališana i njihovih roditelja.
 
Sav prihod od ulaznica škola "New age 5+" je namenila dečijem odeljenju Zrenjaninske bolnice.
 
Učenici  Osnovnih škola "Jovan Dučić" Klek , "Sveti Sava" Stajićevo,"Dr Boško Vrebalov" Melenci "Svetozar Toza Marković" Elemir,"Branko Ćopić" Lukićevo i"Dr Aleksandar Sabovljev" Ečka a istovremeno polaznici “New age 5+” škole bili su glavni akteri priredbe.
 
Akcija koju je pokrenula škola "New Age School" svake godine dobija na masovnosti, a kažu da je njihov moto "Deca deci", dopreo do mnogih u želji da napravi mostove prijateljstva i  saradnje.
 
Mi iz Kasice Brojalice, želimo našim prijateljima iz "New age 5+" škole stranih jezika da nastave sa ovako divnom tradicijom i u predstojećim godinama i da menifestacija "Deca deci" sledeće godine bude još posećenija.
 
Intervjue i izveštaj sa priredbe možete pogledati na linku : https://youtu.be/x-Y1gFMIon4 
Kasica Brojalica Newsletter
Pratite novosti, promocije i specijalne akcije prijavom na naš Newsletter

Kontakt

Ime i prezime *
E-mail *
Telefon
Tekst poruke...
captcha
Unesite kod sa slike

One Stop Marketing

ONE STOP MARKETING d.o.o.
Žitni trg 13, 23000 Zrenjanin
 
GOMEXOne Stop Marketing
© One Stop Marketing 2014.-2018.
Sva prava zadržana.