Novogodišnja dekoracija cvećare ’’Daruši’’ neodoljivi detalj vašeg doma

18. decembar 2017.

Sezona novogodišnjih dekoracija zvanično je započela i ako tražite način da svoj dom ukrasite finim, ukusnim detaljima, cvećara ’’Daruši’’ ponudiće vam svoje najbolje praznične ideje.
Baš kao i prethodnih sezona i ove godine u ’’Daruši’’ cvećari pronaći ćete kreativne i šik novogodišnje aranžmane koji će biti izuzetan ukras u svakoj prostoriji kojoj želite da dodate malo božićnog duha.

 

Takođe, ovde možete pronaći i novogodišnje venčiće, savršene ukrase za ulazna vrata vašeg doma koji će oduševiti ne samo vaše goste već i slučajne prolaznike.

 

Prema sopstvenoj želji među mnogo različitih varijanti odaberite odgovarajuću dekoraciju: raskošnu i posebno glamuroznu, svedeniju i minimalističku, ako je to vaš izbor, metalik ili u bojama ili se jednostavno možete opredeliti za karakterističnu crveno-zelenu kombinaciju koja je i najupečatljiviji simbol Nove godine.

 

Potrudite se da svoje aranžmane postavite na mesto gde ćete moći često da ih vidite u toku dana kako biste svakog trenutka uživali u svim njihovim zanimljivim detaljima: stavite ih na sto u dnevnoj sobi, kako bi vam bili blizu dok pravite pauzu uz kafu ili na trpezarijski sto, jer su sjajan ukras za svečane novogodišnje večere ili njima ukrasite kuhinju, dok pripremate svoje novogodišnje delicije i očekujete drage goste.

 

Novogodišnji dekor cvećare ’’Daruši’’ ne samo da će ukrasiti i učiniti vaš dom lepšim i vedrijim, već ćete se i sami osećati bolje okruženi prazničnim detaljima.
Nemojte propustiti takvu priliku za sebe.

 


Cvećara ‘’Daruši’’ DOO
Dositeja Obradovića 18, 23000 Zrenjanin
023/542-566
www.cvecaradarusi.co.rs
e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Radno vreme
ponedeljak-subota 7. 30h – 20h
nedelja 8. 00h – 14h


Bonitetena šema: 100 dinara=5 keširića

Kasica Brojalica Newsletter
Pratite novosti, promocije i specijalne akcije prijavom na naš Newsletter

Kontakt

Ime i prezime *
E-mail *
Telefon
Tekst poruke...
captcha
Unesite kod sa slike

One Stop Marketing

ONE STOP MARKETING d.o.o.
Žitni trg 13, 23000 Zrenjanin
 
GOMEXOne Stop Marketing
© One Stop Marketing 2014.-2018.
Sva prava zadržana.