Naš sajt u 50 najboljih!

07. februar 2017.

Nagrade "PC Press Top 50" dodeljene su jubilarni, dvadeseti put najboljim online "nastupima" u Srbiji. Jedan od laureata ove nagrade u kategoriji "eMarket" upravo je naš sajt www.kasicabrojalica.rs.

 

Ovo značajno IT priznanje predstavlja još jednu potvrdu o rešenosti GOMEX-a i celokupnog tima koji stoji iza Kasica Brojalica loyalty programa da potrošači kupovinu obave na lakši i jednostavniji način.

 

Obrazlažući odluku žirija da našem sajtu www.kasicabrojalica.rs dodeli nagradu "PC Press Top 50", Dejan Ristanović, glavni i odgovorni urednik časopisa "PC", istakao je da nije u pitanju online kupovina, ali jeste sjajna online ušteda. Nekad je dobra ideja presudna za uspeh, a naš loyalty program je jedinstven način da se obezbedi pravo uživanje u kupovini.

 

- Ovo je jedinstveni projekat u Srbiji i po prvi put se ovako nešto nudi kupcima u maloprodaji - objasnio je Ristanović.

 

U ime kompanije GOMEX, nagradu "PC Press Top 50" u kategoriji "eMarketa" primio je izvršni direktor za kontroling Bojan Ivetić.

 

Ovu prestižnu IT nagradu već dve decenije dodeljuje ugledni srpski informatički časopis "PC Press". Nagrade najboljima uručene su u Svečanoj sali Skupštine grada Beograda, a događaj je otvorio Andreja Mladenović, zamenik gradonačelnika Beograda.

 

 

 

Kasica Brojalica Newsletter
Pratite novosti, promocije i specijalne akcije prijavom na naš Newsletter

Kontakt

Ime i prezime *
E-mail *
Telefon
Tekst poruke...
captcha
Unesite kod sa slike

One Stop Marketing

ONE STOP MARKETING d.o.o.
Žitni trg 13, 23000 Zrenjanin
 
GOMEXOne Stop Marketing
© One Stop Marketing 2014.-2018.
Sva prava zadržana.