Novosti

Počeo je upis u novu školsku godinu u školi stranih jezika NEW AGE 5+!

16. avgust 2018.
Iz tog razloga pozivaju sve zainteresovane da im se pridruže na putovanju kroz učenje jezika i upoznavanje kulture zemalja u kojima se ti jezici govore. Takođe novo u njihovoj ponudi su časovi ''Emocionalna komunikacija''!

Održana četvrta humanitarna priredba "Deca deci"

20. mart 2018.
Naši partneri, škola stranih jezika "New age 5+" je 13. marta organizovala, sad već tradicionalno, dobrotvornu manifestaciju "Deca deci". Dobrotvorna manifestacija "Deca deci" već četvrtu godinu za redom se organizuje u Zrenjaninu a ove godine je održana u bioskopskoj sali Cinema i manifestaciji je prisustvovalo preko 200 mališana i njihovih roditelja.

Promena asortimana Selektora Popusta

14. februar 2018.

Poštovani,

 

obaveštavamo Vas da su sledeći artikli privremeno uklonjeni iz ponude Selektora Popusta i od sutra, 15.02.2018.godine na ove artikle neće biti obračunavan popust od 20% za korisnike koji su ih birali u svojim akcijama.

 

Novogodišnja dekoracija cvećare ’’Daruši’’ neodoljivi detalj vašeg doma

18. decembar 2017.

Ako tražite način da svoj dom ukrasite finim, ukusnim detaljima, cvećara ’’Daruši’’ ponudiće vam svoje najbolje praznične ideje. 

 

6 najčešćih grešaka u uređivanju doma koje morate zaobići

18. decembar 2017.

Preduzeće ''Basic Line'' iz Zrenjanina otkriva vam nekoliko najvažnijih pravila kojima se traba voditi prilikom opremanje prostora, pri odabiru nameštaja, kupovini, njegovoj izradi i nabavci materijala.

 

Propan butan boce nabavite na pumpi D&A Melpetrol

15. decembar 2017.

Novina u ponudi D&A Melpetrol benzinske pumpe u Melencima je da od sada kod njih možete nabaviti i propan butan boce za domaćinstvo.

Potrošnja keširića i u radnjama BUS computers-a

01. decembar 2017.

Sjajna novost i značajna pogodnost za korisnike Kasice Brojalice dolazi nam od našeg partnera, preduzeća BUS Computers.

Duplo više Keširića

20. novembar 2017.

Partner Kasice Brojalice D&A Melpetrol iz Melenaca, najavljuje još jednu pogodnost za sve svoje kupce tokom nastupajućeg vikenda.

Saveti vrhunskih stručnjaka za funkcionalno uređenje prostora

14. novembar 2017.

Preduzeće ‘’Basic Line’’, važan je partner Kasice Brojalice koji ima dugogodišnje iskustvo u proizvodnji modernog nameštaja u skladu sa potrebama svojih kupaca.
Imajući u vidu sve njihove specifičnosti ali i zakonitosti estetike ‘’Basic Line’’ nudi nekoliko praktičnih saveta koje treba uvek imati u vidu pri uređenju prostora, kako bi bili funkcionalno iskorišćeni.

Čarobni praznični aranžmani cvećare ‘’Daruši’’

25. oktobar 2017.

Cvećara ‘’Daruši’’ u Zrenjaninu je odavno prepoznatljiva po svojoj inventivnosti i ‘drugačijem’ kreativnom pristupu, koji njihove aranžmane i bukete izdvaja među brojnim drugim.
Zbog toga i ne čudi što je svakome izuzetno zadovoljstvo da poklanja ili dobije poklon, proizašao iz njihove ‘’radionice’’.

 

Toskana i Milano na korak do vas uz Globo Tours

06. oktobar 2017.

Ako oduvek sanjate o romantici Italije, ukusnim pastama i aromatičnim vinima, o šarmantnim starim gradovima i temperamentnim uličnim razgovorima Italijana, aranžmani turističke agencije Globo Tours su odličan predlog za vas. Toskana ili Milano, na vama je da izaberete.

D&A Melpetrol DOO postao zastupnik Stihl proizvoda

26. septembar 2017.

Iskoristite i standardnu jesenju akciju koja važi od 01. septembra do 31. oktobra i kupite ove kvalitetne proizvode po fantastičnim cenama a osvojite i keširiće!

U školi stranih jezika "New age 5+" upis je počeo!

08. septembar 2017.

Ove godine čekamo vas i na Bagljašu. Dobro došli!

Sve HUSQVARNA testere na akcijskom sniženju!!!

24. avgust 2017.

Tradicionalno, kao i svake jeseni, Moto Dane organizuje veliko sniženje svih modela HUSQVARNA testera u periodu 14.08. - 22.10.

U firmi "Moto Dane" veliki izbor bicikala i dodatne opreme!

04. avgust 2017.

Iz svog bogatog programa firma „Moto Dane“ ovog puta izdvaja biciklove, opremu za biciklove, alate, dečija sedišta i raznu drugu opremu a posebne pogodnosti daju se serviserima.

Proverite kočnice i... ne razmišljajte!

03. avgust 2017.

U žurbi ste, u finišu priprema za godišnji odmor, treba misliti o toliko detalja... Na svoju ček listu pod broj jedan dodajte stavku: proveriti kočnice!!!

Auto kozmetika K2 na fantastičnom sniženju!

19. jul 2017.

K2 je dobro poznat bred auto kozmetike u Evropi iz čijeg asortimana izdvajamo K2 Akru (za pranje motora i masnih delova) i K2 kokpit sprejeve koji su na specijalnom sniženju na benzinskoj pumpi Mel Petrol. Pogledajte ovu odličnu ponudu!

Kvalitetno mađarsko gorivo na Pan Gasu

18. jul 2017.

Benzinska pumpa Pan Gas u ponudi ima kvalitetno gorivo mađarskog MOL-a. Kada sipate kvalitetnije gorivo, dugoročno vodite računa o svom automobilu. Uz ovu odličnu ponudu kvalitetnog goriva, poseban popust organizovan je za poljoprivrednike.

Fantastičan školski pribor u knjižari Birooprema!

23. jun 2017.

Razmišljajte na vreme o školskom priboru svoje dece! Taman ste odahnuli od junskih aktivnosti i mislite da je septembar daleko ali varate se... leto brzo prođe i za čas su tu opet potrebe naših školaraca.

Basic Line - ekskluzivno letnje sniženje nameštaja!

15. jun 2017.

Veliki izbor modernog nameštaja po ekstra povoljnim cenama, ovog puta za vas izdvajaju kuhinje po fantastičnim cenama od 17.800,00 dinara za komplet.

Kasica Brojalica Newsletter
Pratite novosti, promocije i specijalne akcije prijavom na naš Newsletter

Kontakt

Ime i prezime *
E-mail *
Telefon
Tekst poruke...
captcha
Unesite kod sa slike

One Stop Marketing

ONE STOP MARKETING d.o.o.
Žitni trg 13, 23000 Zrenjanin
 
GOMEXOne Stop Marketing
© One Stop Marketing 2014.-2018.
Sva prava zadržana.